Team

Atlas Engineering wordt geleid door twee vennoten, Ir. Arch. Vincent Robert en Ir. Dries Verduyckt, die samen met een team van stabiliteitsingenieurs, BIM modelleurs en technisch tekenaars de stabiliteitsstudies van elk project uitwerken en verder opvolgen. De stabiliteitsingenieurs werken in samenspraak met de vennoten de stabiliteitsstudies uit en sturen de interne BIM modelleurs of technisch tekenaars aan bij het verzorgen van het uittekenen van de stabiliteitsplannen en de opmaak van de nodige documenten. Indien nodig kunnen er ook externe technisch tekenaars worden aangewend om pieken in de workload op te vangen.

Als stabiliteitsbureau investeert Atlas Engineering met plezier in zijn werknemers en onze projectingenieurs nemen dan ook geregeld deel aan opleidingen of specialisten ter zake worden uitgenodigd op bureau voor gedetailleerde workshops m.b.t. softwarepakketten of dergelijke. Ook de werksfeer krijgt een centrale plaats op de werkvloer en bijgevolg staan uitstapjes of gezamenlijke, niet professionele activiteiten met regelmaat op de planning.

Atlas Engineering heeft als ingenieursbureau niet de ambitie om de grootste speler in de Vlaamse bouwmarkt te worden. We kiezen als stabiliteitsbureau zeer bewust voor een hecht team dat met veel kennis van zaken hoogwaardige projecten aflevert.

Ir. Arch. Vincent Robert

Zaakvoerder
vincent@atlas-engineering.be
015 / 34 26 30

curriculum vitae
 

Katrien Meyers

Katrien@atlas-engineering.be

Sinds 03/2018

curriculum vitae

Sibren Ledegen

sibren@atlas-engineering.be

Sinds  09/2022

curriculum vitae
 

Steven Coeckelberghs

steven@atlas-engineering.be

sinds 11/2022

curriculum vitae

Dave Lieckens

Dave@atlas-engineering.be

sinds 07/2020

curriculum vitae