Eigen in-house rekenmethode
Aandacht voor uitvoermethode
Aandacht voor architecturale concept

Vacature junior projectingenieur

Atlas Engineering zoekt een junior projectingenieur om in elk project de juiste structuur te helpen vinden! Wij zijn een jong studiebureau gespecialiseerd in stabiliteit in gebouwen, gevestigd in Keerbergen. Ziet u het wel zitten om met ons mee te werken aan het ontwerpen, uitwerken en opvolgen van talloze stabiliteitsstudies in gevarieerde bouwprojecten? Laat dan snel iets van u horen!

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vacature?

Neem contact op!

Het profiel van een junior projectingenieur

Met behulp van een bestaande in-house opgestelde rekenmethode en bouwkundige software gaat u bij ons elke werkdag opnieuw aan de slag als begeleider bij het uitwerken van bestaande of nieuwe structuren in diverse projecten. Onder begeleiding van ingenieursbureau Atlas Engineering evolueert u stap voor stap van een junior projectingenieur tot een zelfstandige, leidinggevende ingenieur. Verder ook van belang:

  • U bent klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig;
  • U bent een echte teamspeler;
  • Een goed inzicht in de structuur van gebouwen is een must;
  • U beheerst het Nederlands en spreekt ook een mondje Frans;
  • Nieuwe technieken en evoluties in ons vakgebied volgt u op de voet;
  • U heeft een rijbewijs type B.
Woning atlas engineering

Stuur ons een sollicitatiemail

Ziet u het wel zitten om aan de slag te gaan in een jong, dynamisch team op een mooie locatie in Keerbergen, in een functie die garant staat voor uw verdere professionele ontwikkeling? Inclusief aantrekkelijk loon en extralegale voordelen? Stuur ons dan een sollicitatiemail naar info@atlas-engineering.be en laat ons weten waarom u onze nieuwe junior projectingenieur zou moeten worden. We zijn ook telefonisch te bereiken op 0491 / 86. 73. 29. Elders op de website vindt u nog meer vacatures. Zo zijn wij ook altijd op zoek naar senior projectingenieurs.