Eigen in-house rekenmethode
Aandacht voor uitvoermethode
Aandacht voor architecturale concept

Vacature bouwkundig tekenaar

Heeft onze vacature voor bouwkundig tekenaar uw interesse gewekt? Bent u helemaal thuis in ontwerptekeningen, werktekeningen, bouwkundige details, bestekteksten en meer? Atlas Engineering is altijd op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekentalent om onze ploeg in regio Keerbergen te versterken!

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vacature?

Neem contact op!

Ontdek onze vacature voor bouwkundig tekenaar

Als bouwkundig tekenaar gaat u aan de slag met onder meer de opmaak van wapenings- en bekistingsplannen en helpt u met het ontwikkelen en berekenen van structuren. U werkt hierin nauw samen met onze projectingenieurs. De volgende zaken komen ook terug in uw profiel:

  • U bent een teamspeler die nauwkeurig en stressbestendig kan werken;
  • De Nederlandse taal heeft geen geheimen voor u, ook het Frans beheerst u redelijk;
  • Deadlines halen is een tweede natuur;
  • Een vacature voor bouwkundig tekenaar is uiteraard niet compleet zonder de vermelding dat kunnen werken met tekenpakketten als AutoCAD, Revit of Allplan een must is!
Woning atlas engineering

Laat ons weten dat u interesse hebt

Hebt u een goed gevoel bij het doornemen van onze vacature voor bouwkundig tekenaar? Stuur ons dan zeker uw motivatie op het e-mailadres info@atlas-engineering.be. Zo vervoegt u binnenkort misschien ons dynamische team in het rustige Keerbergen om samen ons projectenportfolio verder te verfraaien. Dit uiteraard aan een mooie verloning inclusief de nodige extralegale voordelen. Voor vragen kan u ons daarnaast ook altijd bereiken op 0491 / 86. 73. 29. Neem gerust ook eens een kijkje bij onze overige vacatures. Zo zijn wij momenteel ook op zoek naar een ingenieur bouwkunde.