Eigen in-house rekenmethode
Aandacht voor uitvoermethode
Aandacht voor architecturale concept

Vacature projectingenieurs

Zag u onze vacature voor projectingenieurs passeren en werd uw nieuwsgierigheid meteen gewekt? Dan bent u misschien wel de persoon die wij maar al te graag in ons fijne team in Keerbergen verwelkomen! Atlas Engineering staat in voor het ontwerpen, uitwerken en opvolgen van stabiliteitsstudies. We groeien snel en hebben daarom nood aan extra krachten. Voegt u zich straks bij ons?

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vacature?

Neem contact op!

In onze vacature voor projectingenieurs gaan wij op zoek naar...

Als projectingenieur bij Atlas Engineering werkt u mee aan de rekennota’s en stabiliteitsstudies van projecten, en neemt hierin ook een leidende rol op u. U waakt over de kwaliteit evenals over de uitvoering van deze projecten en bent daarnaast betrokken bij zowel het voorbereiden en de nazorg. Het profiel waar wij naar op zoek zijn:

  • U bent een stressbestendige teamspeler, maar kan ook alleen werken als het moet;
  • Nederlands spreekt u als de beste, ook in het Frans kan u mee;
  • U neemt graag initiatief;
  • U bent in bezit van een rijbewijs type B.

Beantwoord onze roep voor projectingenieurs gerust door te reageren op deze vacature! Zo bouwen we samen een nog mooier overzicht aan referenties uit.

Woning atlas engineering

Mail ons uw cv en motivatie

Een uitdagende job in het mooie Keerbergen aan een eerlijke verloning met extralegale voordelen, dat is wat wij u bieden. Breng ons op de hoogte van uw beschikbaarheid en mail uw cv en motivatie naar info@atlas-engineering.be. U kunt ons ook steeds telefonisch bereiken op ons nummer 0491 / 86. 73. 29. Naast onze vacature voor projectingenieurs staan bij ons ook andere vacatures open, zoals voor junior projectingenieur en stabiliteitsingenieur. Voor een volledig overzicht, wendt u tot onze vacature-pagina.