Eigen in-house rekenmethode
Aandacht voor uitvoermethode
Aandacht voor architecturale concept

Vacature ingenieur bouwkunde

Bent u op zoek naar een mooie vacature voor een ingenieur bouwkunde in de omgeving van Keerbergen? Bent u een echte teamspeler met veel technische kennis? Lees dan zeker verder en reageer op onze vacature voor een ingenieur in de bouwkunde, want wij van Atlas Engineering zijn op zoek naar een toffe nieuwe collega om ons dynamische team te versterken.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vacature?

Neem contact op!

Profiel van onze vacature ingenieur bouwkunde

Bij ons ingenieursbureau voor stabiliteitsstudies, Atlas Engineering, werkt u elke dag opnieuw aan interessante en uitdagende bouwprojecten. Een greep uit het aanbod: u berekent de sterkte en stabiliteit van diverse bouwconstructies en de bijhorende detailverbindingen. U leidt alles in goede banen door coördinatie en studies uit te werken, lost technische problemen op en zorgt ervoor dat de planning gerespecteerd wordt. Daarnaast bent u:

  • Een echte teamspeler met ingebouwde stressbestendigheidsfuncties, die ook autonoom kan werken indien nodig;
  • Een krak in sterkteleer met voldoende technische kennis van materialen;
  • Welbekend met de verschillende Europese normen;
  • Welbespraakt in Nederlands, en kan u ook in het Frans uw plan trekken.

Vinkt u hier de vakjes af, aarzel dan niet om te reageren op deze vacature voor ingenieur bouwkunde en help mee met het verfraaien van ons projectenportfolio

Breng ons op de hoogte van uw kwaliteiten

Hebt u onze vacature doorgenomen en staat u te springen om onze nieuwe ingenieur bouwkunde te worden? Stuur dan een mailtje met uw motivatie en cv naar info@atlas-engineering.be. Kom werken in een dynamisch team op een rustige locatie in Keerbergen aan een mooie verloning met extralegale voordelen. Is deze functie niet voor u weggelegd? Neem dan gerust een kijkje bij onze andere vacatures. Wij zoeken op dit moment bijvoorbeeld ook nieuwe BIM-modelleurs. U kunt ons ook steeds contacteren op ons telefoonnummer 0491 / 86. 73. 29.