Eigen in-house rekenmethode
Aandacht voor uitvoermethode
Aandacht voor architecturale concept

Vacature BIM-modelleurs

Heeft onze vacature voor BIM-modelleurs uw aandacht getrokken? Atlas Engineering is op zoek naar enthousiaste, voltijdse medewerk(st)ers om de bestaande ploeg te versterken. Kom werken voor het leukste stabiliteitsstudiebureau van Keerbergen en stuur ons uw motivatie!

Wilt u meer informatie ontvangen over deze vacature?

Neem contact op!

Kies voor een uitdagende baan en reageer op een vacature voor BIM-modelleurs

Reageert u op een vacature voor BIM-modelleurs? Dan zoekt u vast een uitdagende baan. Past onderstaande perfect bij u?

  • U bent een flexibele, nauwkeurige en stressbestendige teamspeler;
  • U hebt de drang om steeds opnieuw bij te leren en autonoom tekentechnische oplossingen te zoeken én vinden;
  • U heeft een goede kennis van programma’s als AutoCAD, Revit en MS Office. Eventuele ervaring met Allplan, ons tekenprogramma, kan een meerwaarde zijn;
  • U beheerst het Nederlands helemaal, en kan daarnaast mee in het Frans.

Reageer dan zeker op onze vacature voor BIM-modelleurs. Wilt u graag een beter beeld van onze projecten krijgen? Bekijk dan ook eens onze projectengalerij en doe inspiratie op.

Woning atlas engineering

Laat van u horen

Voelt u de drang om te reageren op onze vacature voor BIM-modelleurs en deel uit te maken van een dynamisch studiebureau in Keerbergen (nabij Leuven), in een uitdagende functie met aantrekkelijk loon inclusief extralegale voordelen? Stuur ons dan snel een sollicitatiemail op info@atlas-engineering.be. Wij zijn eveneens steeds telefonisch te bereiken op ons nummer 0491 / 86. 73. 29. Is deze functie toch niet helemaal voor u? Wij hebben momenteel ook heel wat andere vacatures openstaan. Bijvoorbeeld voor bouwkundig tekenaar.